miercuri, 16 ianuarie 2013

Pam Pam

   Salutare tuturoor!! :) Bai si cica suntem in 2013 (La multi ani!! >:D<)  si la dracu cu ampocalipsa lor ca nu a venit!! de ceeee??? :(( nu-i corect...frate, deci incepusem sa o iau razna de la atata plictiseala...chiar voiam sa se intample cv...:o3 macar un cacat mic si verde dp marte sa fi coborat..:o3...dar se pare ca am cerut prea mult...eehhh asta e :-?? se mai intampla sa gresim:) Pana la urma si maiasii astia eru oameni :))..nu strica nici o invazie de zombie :-? doar sa nu fiu eu cel infectat :))...sau al III-lea Razboi Mondial :-? asta chiar ar fi fost fain..ar fi durat cel mult o saptamana.:)) ..serios...daca o sa se porneasca vreodata un razboi mare...sa zicem intre continente :-? o sa fie unu nuclear...si o sa ajungem sa ne autodistrugem...America singura are suficiente bombe nucleare ca sa distruga intreg globul...de 2 ori :|...nu stiu sigur daca asa e da oricum..sunt suficiente :)..da ar fi fost naspa..tr sa umblu dupa buncar..sau statii de metru:-?...neee..in orasu asta nu gasesti asa cv...deeci as fi murit in primele cateva zecimi de secunda :| ..trist..nu...prefer zombi :))...preferata mea ar fi fost o invazie extraterestra :-?, sincer :)..hmm:-? tu ce preferi? ...lasa un comentariu daca vrei..si sa nu-mi spui ca nu crezi in nimic si ca doar Doamne Doamne stie cand o sa vina sfarsitul...si ca noi nu stiu ce si bla bla bla...in fine..e partial adevarat, dar mai bn nu:)...deeci lasa un comentariu si atat :)) Danke! :D (parca as fi la Vlog :)) ) da si un like la pagina :)) si nu uita sa te abonezi :))=)) ...fuck no! :)) 

Mdaa..deci vreau vara mai repede, vreau sa termin cu bacu, vreau sa-mi bag cv in tot si toate, vreau sa stau intins in pat si sa prind radacini acolo...si se pare ca am vointa...macar atat :)) si mel asta e geniala :)...deci vreau vara urgent :))
 Si cam atat de la mn pt azi:)..paai mai vb ...cand?? habar nu am...NuConteaza :)
 P.S. Internetul este invadat de PANDA!! Cred ca la asta se referea Apocalipsa :-? :))








2 comentarii:

  1. Welcome backk!Da ce-i cu atâta' chiuleală,haaa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hey >:D<...pai ce sa fie:)) ...nu am avut timp..si nici nu cred ca o sa am in viitoru' apropiat..vine bacu (si trecem Dunarea), tr sa invatam...in vanacta, pierdeam serile in oras, ziua dormeam :-??...deci am multe absente :D

      Ștergere