joi, 9 februarie 2012

E de la durerea de cap :))

    Buna!!:)Ce faaaci??:) citesti ce scriu, stiu sigur:)) te-ai gandit sa mai aruci un ochi si pe aici...ce frumos din partea ta:)) arunca-i pe amandoi, sa vezi in relief:))....ok...nu stiu ce ma apucat:)) probabil o fi de la durerea de cap ce ma chinuie de pe la 12...:) ...ce ghinion si cu zapada asta...s-au inchis toate scolile pt o saptamana:)) asta da ghinion:))...saracutu de mn...si io care tr sa dau doua diferente :))...ma...partea nasoala e ca ne cheama sambata si nu prea am chef sa le pierd pe la scoala...bn nici acasa nu am ce face, da prefer sa dorm pe patul meu decat de banca(e cam incomoda) si stau ataaaat de departe de liceu (traversez strada), incat pana ajung obosesc si nu pot sa mai fiu concentrat la ore:))...mda...am ramas fara idei si ma joc cu un titirez portocaliu...poate asa ma loveste vre-o idee...si se pare ca le e mila de mn si nu ma lovesc...:( ce urat din partea lor...eu ma rog de ele sa o faca si ele refuza....mda..si cica sambata fac astia protest in Piata Dacia anti A.C.T.A....mda..ii doare fix in partea dorsala a posteriorului pe astia de la guvern ca ies 1000 de persoane in strada...daca nu intra peste ei nu au facut nimic...sa porneasca un razboi civil:) altfel nu o sa dea rezultate nici un fel de protest :)...asa e in toata lumea...pana nu se face rascoala si nu mor oameni pe capete nu se face nici o schimbare spre bine...si se mai spune ca oamenii sunt civilizati...banuiesc ca sunteti constienti ca nu puteti schimba nimic odata ce a fost acceptata chetia asta...dar totusi merita incercat...pt libertatea noastra...ma intreb ce mama dr. vor astia sa faca cu atata putere si bani...serios...eu unu m-as plictisi groaznic sa pot controla totu...probail la inceput ar fi frumos, dar apoi ce?...nimic...parca am fi intr-o poveste de gradinita...vine nenea rau si vrea sa controleze tot pt ca el e mare si tare, apoi vine nenea bun pe un cal alb si-l rupe-n bataie...care-i ideea??? nu ma prind...eu si cand folosesc cheat-uri la jocuri ma plictisesc...nu mai au farmec..e complet inutil si copilaresc ce fac astia, da se pare ca NuConteaza.
  P.S. STOP A.C.T.A. , P.I.P.A , S.O.P.A si care mama dr. mai sunt!!!!Mai intai au vrut sa ne implanteze micro-cipuri si acum asta!!

2 comentarii:

  1. Acta e cea mai mare prostie de lege pe care au semnato acesti..conducatori ai tarii noastre.(Sa nu spun altceva:)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dap..asa e.:) era bn daca eram noi singurii tampiti ce acceptam asta...da nuuuu....e la nivel mondial...in concluzie lumea e plina de pampiti :))

      Ștergere